Hemmotteluhoidot - hyvää oloa itselle ja lahjaksi

LuonnonHyvän hemmotteluhoidot ovat nautintoa päästä varpaisiin. Syvärentouttavista hemmotteluista löytyy vaihtoehtoja niin upeille naisille kuin raavaille miehillekin.

Hemmotteluun voi tulla yksin, kaksin tai ryhmänä, ja tilaa tunnelmallisessa hoitosviitissä on kerrallaan noin 6 hemmoteltavalle. Jokainen ryhmänjäsen voi valita haluamansa hoidon, ja ryhmät voivat tilata muun ohjelman oheen myös lyhyitä, 15–30 minuutin, hemmotteluja.

Katso tästä hemmottelu + sauna yhdistelmät sekä naispolttarit!

Hemmotteluhoidoista vastaavat koulutetut ammattilaiset. Käytämme vain laadukkaita, kotimaisia ja luonnonmukaisia hoitotuotteita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein. Hemmotteluhoitojen hinnat sisältävät alv:n (24 %), ellei toisin mainita. Pidätämme oikeuden muutoksiin.

Lahjakortti

Milloin viimeksi olet tarjonnut rakkaallesi rentouttavan hemmotteluhetken? Mietitkö ikimuistoista lahjaa päivänsankarille tai morsiamelle? LuonnonHyvän hemmotteluhoidot ovat tervetulleita taukoja arjen keskellä niin miehille kuin naisillekin. Hemmotteluhoito on rakastava lahja puolisolle tai mieltä lämmittävä kiitos työntekijälle.  Anna lahjaksi elämys, joka muistetaan.

Tilaa lahjakortti ottamalla yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Voit tulla noutamaan lahjakortin itse sovittuna aikana tai sopia sen postittamisesta.