Hemmotteluhoidot - hyvää oloa itselle ja lahjaksi

LuonnonHyvän hemmotteluhoidot ovat nautintoa päästä varpaisiin. Tarjoamme syvärentouttavia hemmotteluhoitoja myös kahdelle samanaikaisesti (parihoidot, duohoidot) sekä ryhmille 3-20 henkilöä.

Kukin ryhmän jäsen voi valita haluamansa hoidon. Ryhmät voivat tilata muun ohjelman oheen myös lyhyitä, 15–30 minuutin, hemmotteluja.

Katso tästä hemmottelu + sauna yhdistelmät sekä naispolttarit!

Hemmotteluhoidoista vastaavat koulutetut ammattilaiset. Käytämme korkealuokkaisia Frantsilan luonnonmukaisia hoitotuotteita. Tuotteita ei ole testattu eläinkokein, ja valmistuksessa on käytetty luomutuotettuja raaka-aineita. 

Lahjakortti

Milloin viimeksi olet tarjonnut rakkaallesi rentouttavan hemmotteluhetken? Mietitkö ikimuistoista lahjaa päivänsankarille tai morsiamelle? LuonnonHyvän hemmotteluhoidot ovat tervetulleita taukoja arjen keskellä niin miehille kuin naisillekin. Hemmotteluhoito on rakastava lahja puolisolle tai mieltä lämmittävä kiitos työntekijälle.  Anna lahjaksi elämys, joka muistetaan.

Tilaa lahjakortti ottamalla yhteyttä puhelimella tai sähköpostilla. Voit tulla noutamaan lahjakortin itse sovittuna aikana tai sopia sen postittamisesta.