Tyky ja Koulutukset

KURSSEJA

 

MONIULOTTEINEN HYVINVOINTI tiistaisin 20.10.-24.11.2020 klo 18-20. 

 

 • 20.10. Rentoutumista arkeen ja työhön: filosofi ja kouluttaja Erja Kalenius ja kouluttaja Mika Juntunen. Hinta 30 €.
 • 27.10. Hoitava hengitys: Mentaalivalmentaja Jenni Sofia. Hinta 45 €
 • 3.11. Lisää vastustuskykyäsi luonnollisen ravitsemuksen avulla. Diplomiravintoneuvoja Harri A. Virtanen. Hinta 35 €. 
 • 10.11. Rohkeus elää ja luoda: Erja Kalenius ja Mika Juntunen. Hinta 35 €.
 • 17.11 Imukuppihierontaa arkikäyttöön: kouluttaja Virpi Hirvensalo / Vihreä ilo. Hinta 35 €.
 • 24.11. Tee itse luonnonkosmetiikkaa itselle tai joululahjaksi: Virpi Hirvensalo. Hinta 40 €.

 

Hyvä olo lähtee perusasioista: hengittämisestä, rentoutumisesta ja lempeistä luonnonmukaisista hoidoista. Ota tästä kurssisarjasta haltuusi keinot, joilla voit kohentaa hyvinvointiasi – luonnollisesti.

Voit osallistua koko kurssiin tai yksittäisiin iltoihin. Pakettihinta koko kurssille 195 €. 

Ilmoittautuminen LuonnonHyvän verkkokauppa.

 

20.10. Rentoutumista arkeen ja työhön

Käymme läpi rentouteen vaikuttavia tekijöitä ja tutustumme eri menetelmiin. Pääpaino illassa on saada kokea rauhassa erilaisia helppoja ohjattuja rentoutuksia. Näistä löydät itsellesi sopivimmat keinot niin kotiin kuin työhönkin. Saat ohjeet tai linkit käyttöösi.

27.10. Hoitava hengitys

Hengityksellä on valtava merkitys hyvinvointiimme. Hengityksen häiriöt ovat kuitenkin yleisiä ilman, että useinkaan olemme tästä edes tietoisia. Terveysongelmat ilmenevätkin laajalla alueella. Häiriintynyt hengitys voi oireilla mm. astmana, uniongelmina, stressinä, ahdistuksena, masennuksena, ylivireisyytenä, levottomuutena, uniapneana, tukkoisuutena, huonona palautumisena, huonona vastustuskykynä, kuorsauksena, hampaiden narskutteluna ja paniikkihäiriöinä.

Hoitava hengitys -menetelmän tarkoituksena on normalisoida häiriintynyt hengitys. Teoria pohjaa tutkittuun ja maailmalla tunnettuun Buteyko-menetelmään. Jos haluat lähteä laittamaan hengityksesi kuntoon ja sitä kautta parantamaan terveyttäsi merkittävästi, olet lämpimästi tervetullut työpajaan. Tule hakemaan koko loppuelämäsi työkalut!

Hoitava hengitys -menetelmä vastaa sekä lääkkeettömästä itsehoidosta kiinnostuneiden, että terveydenhuollon ammattilaisten kaipaamiin tarpeisiin häiriintyneen hengityksen korjaamiseksi.

Työpaja koostuu teoriasta sekä helpoista harjoituksista. Opit konkreettisesti millainen hengitystapa edistää tai heikentää hyvinvointiasi. Saat yksinkertaiset työkalut ja vinkit arkeesi, joilla voit saada merkittäviä terveyshyötyjä nopeasti. Ai­kaa on va­rat­tu myös kes­kus­te­luun ja ky­sy­myk­siin vas­taa­mi­seen.

 

3.11. Lisää vastustuskykyäsi luonnollisen ravitsemuksen avulla

Työpajassa opit, kuinka voit ravinnon avulla parantaa vastustuskykyäsi helpoilla ja mielekkäillä tavoilla ja kuinka päivittäisillä pienillä muutoksilla rakennat itsellesi suojaa Uudessa Normaalissa.

Vuorovaikutteisen ja lämminhenkisen luennon lisäksi teemme yhdessä huipputerveellisen ja vastustuskykyä lisäävän marjasmoothien sekä saat teemaan liittyviä maistiaisia.

 

10.11. Rohkeus elää ja luoda

Parhaiten jaksamme elää ja luoda omana itsenämme. Siksi on hyvä löytää keinoja purkaa kiinnikkeitä, jotka lukitsevat aidon sisimpämme vapaata virtausta. Jo itsensä lisääntyvä ymmärtäminen auttaa siinä.

Tutustumme erilaisiin kehollisiin ja luoviin keinoihin, joilla voimme auttaa aidon minuuden esiin pääsyä. Edistämme rentoutumista tekemällä tehokkaita harjoituksia mm. Radical Undoing –menetelmällä. Harjoitteet auttavat avaavat syviä lihasjännityksiä ja vapauttavat niihin varastoitunutta energiaa positiiviseksi voimavaraksi, joka ilmenee mm. lisääntyneenä inspiraationa ja motivaationa.

 

17.11. Imukuppihierontaa arkikäyttöön

Imukuppihieronta on hellävarainen, mutta tehokas tapa hoitaa mm. lihasten kipupisteitä, kosmeettista selluliittia ja turvotusta. Imukuppihieronta myös rentouttaa.

Tällä kerralla valmistat joko vartalon tai kasvojen hierontaöljyn/-geelin kotona käytettäväksi. Tutustut erilaisiin imukuppeihin ja niiden käyttöön vartalon sekä kasvojen hoidossa. Kokeilet ohjatusti joko itsellesi tai parin kanssa hierontaa erilaisilla imukupeillasekä kasvoille että vartalolle.

Voit ottaa mukaan omat imukupit ja paikan päältä saat niitä myös lainaksi. Paikalta löytyvät alustat, mutta varaa itsellesi pyyhe alustan päälle ja käsien pyyhkimiseen. 

 

24.11. Tee itse luonnonkosmetiikkaa itselle tai joululahjaksi

Tällä kerralla opit valmistamaan luonnonkosmetiikan tuotteita itse. Pajassa on iso valikoima luonnonkosmetiikan ainesosia, mm. erilaisia kasviöljyjä, yrttejä ja eteerisiä öljyjä ym. tehoaineita, joista voit luoda henkilökohtaisesti suunnitellut ja valmistetut tuotteet omien tai lahjansaajan tarpeiden mukaan.

Voit tehdä esimerkiksi hyaluronihappokasvovettä tai -kasvovoidetta, sitruksista vartalovoidetta, kasvoseerumia, setin huulibalsameita, viiksivahaa, partaöljyä tai erilaisia kylpytuotteita.

Saat kotiin mukaan myös paljon reseptejä ja vinkkejä tuotteiden valmistuksesta. Hintaan sisältyy kaksi itse valittua tuotetta.  Lisätuotteet 7 euroa / kpl.

 

 

TYKY-PÄIVÄN OHJELMIA

LuonnonHyvän perusajatus on tarjota iloa ja virtaa tuottavia ohjelmia pääosin luonnosta ammentaen.

Valittavina on erilaiset hoitosaunat, hemmotteluhieronnat sekä luonto-ohjelmat niin rauhottumista kuin seikkailuakin kaipaaville, sekä erilaiset työpajat ja luennot.

Näistä voitte koota teille mieluisan kokonaisuuden puoleksi tai kokonaiseksi päiväksi - unohtamatta LuonnonHyvän herkullisia menuja.

Keskuspaikkana toimii LuonnonHyvän omat tilat Tullintorin kupeessa. Luonto-ohjelmat toteutamme Tampereen lähiluonnossa. 

 

Katso esite tästä linkistä!

Pyydä tarjous ryhmällesi seuraavista ohjelmista !

 

ELÄMYKSET JA AKTIVITEETIT:                   

 • Virtaa, voimaa ja hoivaa luonnosta (katso esite)
 • Kirkkovenesoutu
 • Tarkkuusmoniottelu
 • Köysilaskeutuminen
 • Hyvinvointiliikunta Selätä Selkäsi 
 • Hyvintointiliikunta Putkirullaus 
 • ASAHI-terveysliikunta                                      

 

LUENNOT JA TYÖPAJAT : 

 • Mistä virtaa työhön ja arkeen?
 • Enneagrammi - itsetuntemusta hauskasti 
 • Aarrekartta työpaja
 • Villivihannekset tutuiksi

Kruunaa tyky-päiväsi ihanalla LuonnonHyvän päivällisellä!

LuonnonHyvän tiloissa on mahdollisuus jatkaa tyky- tai tiimipäivää aina klo 01 saakka.